På sporet af Blodhunde i Danmark

Bogen På sporet af Blodhunde i Danmark, udgivet 2007 af forlaget Vesterland Foto: Robert Attermann – RED STAR PHOTO

Jeg er også mangeårig blodhundeopdrætter, da denne ædle race og ikke mindst clean boot sporingen står mit hjerte meget nær.

Jeg har ejet eller opdrættet 25 champions i ind – og udland, samt flere Verdensvindere, og jeg er en af de meget få, der har ført en blodhund frem til titlen Dansk Sporingschampion.

Kennel Vesterland har fået godkendt over 50 avls- og opdrætsklasser, hvoraf en del har vundet de eftertragtede BIS sejre.

Det er blevet til ialt 99 blodhunde med Vesterland kennelnavnet.

Min bog om blodhunde: På sporet af blodhunden i Danmark, skrevet i anledning af Dansk Blodhunde Klubs 25 års jubilæum, er udgivet på eget forlag, som hedder Vesterland. Bogen er på 270 sider, med mange billeder, og den er både historisk og aktuel. Bogen indeholder både virkelig sjove og meget tragiske blodhundehistorier, og den kan læses af alle hundefolk, også selv om man ikke lige interesserer sig for blodhunde.

Bogen kan bestilles her hos mig, den koster 375,00kr + forsendelse, men den kan også lånes på bibliotekerne.

Hanne Louise Knudsen

Hanne med sin blodhund den 3 årige tæve DKCH Thobach´s Ad Lib Adda Foto: Robert Attermann – RED STAR PHOTO

Anmeldelser af Blodhundebogen<
Britt Øye, N.: Har læst så tårerne spratt, og jeg hikst lo, vældig mye bra du har taget med. Fortæller så uendelig meget mere om racen end alle andre bøger.

Anne Legges, USA: I love your book!

Martin Thorup: BZ med bogen Hanne!!! (BZ er et flådeudtryk for “skide godt arbejde”. Det stammer fra den gang, hvor man kommunikerede med flag. Disse to flag sat sammen allerøverst betød Bloody well done!)

Steen Larsen: Det er en rigtig flot bog – værd at vente på og prisen værd, – meget bevægende.

Gitte Klinge: For pokker, nu kom jeg alligevel til at blive helt opslugt af bogen, selv om jeg slet ikke havde tid – nå en enkelt eller 15 nullermænd under sofaen – takker dig hjerteligt ? og skoleforberedelserne kan nåes senere…. Det, jeg prøver på at sige, er at det en SUPER dejlig bog, og det har været både spændende og sjov læsning, også meget læsevenligt og godt skrevet.

Ulla Kjær: Bogen er blevet flot, og den er aldeles pragtfuld at læse. Der har allerede været læst mange gode passager højt, og vore to ældste børn har haft meget svært ved at forlade stuen og oplæsningen fra blodhundebogen for at gå op og læse til deres eksamener. Hjertelig tillykke med bogen!

Lena Dahlgreen, S.: Tak för en mycket trevlig och underhållande bok om våra underbara blodhundar, talada med Ulla Petterson (Kennel Astor) om dagen, och hon tyckte, den var mycket bra. Så…. ET STORT TACK FOR AT DU HAR GIVIT OSS ALLA FLERA TIMMAR AF UNDERHÅLLNING!

Sheila Musaeus: Et fantastisk stykke arbejde! Bogen bringer mange gode minder – Jeg vil gerne anbefale bogen.

Charlotte Rosendahl: 1000 1000 tak for bogen, hvor ER den dog flot, og sikke et arbejde du har lavet – Jeg bøjer mig i støvet!

Niels Vaseli Mygind: Det er et meget flot stykke arbejde Hanne har præsteret, som hun skal have stor tak for! Til jer der endnu ikke har købt bogen, I har noget at glæde jer til. Ikke alene er der meget spændende og interessant læsning, der er også en masse dejlige billeder og oplysninger om alt, hvad der er værd at vide om blodhunde og Dansk Blodhunde Klub’s historie.WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera